Leg på stuen :)
Vi har i dag været en tur oppe på multibanen😊 Der blev kørt på scooter, og børnene kørte slalom igennem spandene, og der blev tegnet streger, cirkler og firkanter, så børnene kunne følge stregerne på scooterne. Der blev også spillet bold, og skudt på mål😊⚽️Der kom også en stor blå traktor fordi for at slå græsset, og det var et hit😀🚜Da vi var færdige med at lege på multibanen, så gik vi op og satte os på bænken, for at spise vores medbragte madpakker😊👍🏼
Velkommen til Sødal Børnehus

Præsentation af Sødal Børnehus

Sødal Børnehus er en integreret institution i to afdelinger. En afdeling i Løvel med børnehave og vuggestue og en afdeling i Rødding med børnehave og vuggestue.
For os er det vigtig at børnene har lys i øjnene, når de kommer og når de går hjem fra Sødal Børnehus
Sødal Børnehus afd. Rødding. Tlf: 87871570.
Børnehusleder Solbrit E. Feldbak mobil: 30 913 113
Mail: sfe@viborg.dk

Børnehuset er bygget i 2011 og har børnehave og vuggestue under samme tag. 

Børnehuset prioriter udelivet meget højt og vi gør meget brug af bl.a. vores spændende legeplads. Her er mange muligheder. Her er plads til at rutsche, gemme sig, grave, løbe stærkt, fordybe sig, klatre, tegne på fliser, studere insekter, sidde ved bålet m.m.

Sødal Børnehus afd. Løvel. mobil børnehaven: 20239504. Mobil vuggestuen: 20514723
Afdelingsleder Lene Refsgaard. Mobil: 41 71 91 62
Mail: lre@viborg.dk
Børnehaven og vuggestuen er placeret i samme bygning som Sødal Skolen afd. Løvel.  Vi holder til i den ende som er tætteste på hallen. Vuggestuen blev bygget i efteråret 2016 og hele børnehuset gennemgik en større renovering.
Udendørs arealerne består af en dejlig stor legeplads som blev gennemrenoveret i 2008.

 

 

Madordning
Eftermiddagsmadskatte til sultne børn
Påskekylling og påskeæg til eftermiddagsmad.
Billeder fra en dejlig tur gennem byen og derefter lækker mad, som Sandra havde lavet til os.

Madordning i Rødding afdelingen:

Vi har madordning i Sødal Børnehus afd. Rødding, hvor børnene nyder godt af Dortes lækre mad. Efter afstemning til kommunalmadordning i efteråret 2017 er der igen blevet tilvalgt forkostordning i Rødding.Madordning i Løvel afdelingen:Vi har nu haft madordning i Løvel  siden 4. januar 2016. Vi har ansat ernæringsassistent Vibeke som laver mad til alle børnene i Løvel. Det nye køkken er derfor indviet og vi nyder alle de mange lækre retter og duften fra køkkenet.