Vi er nu vendt tilbage efter endt sommerferie. De ældste børn er sendt i skole og vi er nu 32 børn og har budt velkommen til to nye børn.

Sommeren igennem er der blevet arbejdet hårdt i børnehaven for at nå langt med ombygningen som forventes færdigt midt i september. Der er blevet væltet vægge, lavet ny garderobe til børnene, indgangen er flyttet og snart åbnes der op ind til køkkenet, så børnene kan dufte, se og følge med i hvad vores ernæringsassistent Vibeke Laver. På samme måde kan Vibeke også være en større del af børnenes hverdag.

Som noget nyt åbnes der vuggestue til 1. oktober. Vuggestuen kommer til at holde til i det oprindelige børnehave lokale. Der bliver knyttet to voksne til vuggestuen, Mette og Tineke. Mette og Tineke har begge stor erfaring med børn i alderen 0-3 år. De skal nu i gang med at bestille inventar og beskæftigelses materialer til vuggestueafdelingen.

Der er informationsmøde om vuggestuen for kommende forældre

Mandag d. 26. september kl.17-18.00

I forbindelse med ombygningen får personalet også bedre forhold. De får nu egen personaleindgang, toilet med bad og te køkken i personalestuen. Det har længe været et stort ønske for personalet at få badefaciliteter.

I oktober vil der blive en kaffedag med indvielse af de nye lokaler for alle interesserede. Datoen kommer på vores hjemmeside soedalbh.viborg.dk

 Vi glæder os alle til at blive færdige med ombygningen, da det til tider har været en barsk omgang for både børn, forældre og personale. Børnehavens lokaler er næsten færdige og taget i brug. Der mangler udskiftning af døre som kommer i uge 36. Det giver ro at børnene igen har fået deres eget lokale og nu også en lys og venlig opholdsgang, som tidligere var garderobe.